Dansk undervisning til dansk/spanske børn

Dansk undervisning til dansk/spanske børn 2018-07-23T14:30:41+00:00

Bifrostskolen tilbyder dansk undervisning til dansk/spanske børn, samt danske børn som ikke modtager danskundervisning i egen skole, men ønsker at vedligeholde deres dansk kundskaber.

Vi tilbyder undervisning fra 1. til 9. klasse (6-15 år). Undervisningen er underlagt det danske Undervisningsministeriums retningslinjer (Fælles Mål). Undervisningen sigter på at forberede eleverne på at bestå folkeskoleeksamen i faget Dansk i slutningen af 9. klasse. Eksamen bliver afviklet med en censor udpeget eller godkendt af Undervisningsministeriet. Undervisningen varetages af Carsten Frøslev.

Bifrostskolen giver en undervisning som tager udgangspunkt i en læringsstruktur/miljø hvor hver enkel elevs læring er omdrejningspunktet. Skolen tilbyder undervisningsmateriale som alle har til hensigt at fremme elevernes læsning, fremstilling, fortolkning og kommunikation ( jvf. Fælles Mål).Timetallet er 90 minutter ugentlig, hvad der svarer til 2 lektioner. Undervisningen foregår mandage, tirsdage og torsdage fra 17.30-19.00.
Prisen er 600 euro for et skoleår.
 Kontakt Carsten på telefon 654447848 for yderligere information

Klik her for at svare eller videresende