Bienvenido a la escuela.

Velkommen i skole. Nogle af jer har prøvet at gå i skole før og for andre af jer, er det jeres første skoledag. Uanset hvad er det en spændende tid, I går i møde.

Bifrostskolen er en lille skole, dvs. at alle kender alle. Normalt er vi mellem 5 og 15 elever på skolen, alt efter hvor gamle børnene er, og derfor kommer alle til at kende hinanden. Vi tilbyder kun få pladser, da det kræver meget af lærerne at undervise på forskellige niveauer (aldersintegreret undervisning).

Bifrostskolen er en lidt andeledes skole, idet den er for danske børn, der opholder sig i Spanien i en kortere eller længere periode (orlovsbørn). Den kan også bruges, hvis man ønsker en tryg start for sit barn i sin nye tilværelse, inden denne skal starte i spansk eller international skole. På skolen behandler alle hinanden pænt og med respekt, hvilket vi tager meget seriøst.

Bifrostskolen er til familier, som ønsker at holde orlov eller bosætte sig i Spanien og samtidigt bevare den danske skolegang. Det er muligt for forældrene at afprøve drømmen om at bo i Spanien uden at gå på kompromis med børnenes skolegang.

I er velkomne til at kontakte skolen for yderligere information eller for at få skolens informationsfolder tilsendt.