Det kan være, og er for de fleste, en stor omvæltning at flytte til et andet land. Ikke nok med at der er en barriere rent sprogligt, så vil kultur og temperament også spille en stor rolle for integrationen. Det hele er nyt og uoverskueligt, og det kan være svært at forholde sig til så mange nye indtryk på en gang.

Når man som barn bliver fjernet fra de vante rammer, kan det have konsekvenser for dets videre udvikling. Det er derfor enormt vigtigt, at de får en god start på eventyret, så de får lyst til mere.

På Bifrostskolen lægger vi stor vægt på, at jeres børn lander blødt og trives socialt. Gør man ikke det, så går det ud over indlæringen, og derfor er det meget vigtigt, at netop dette fungerer, hvis man vil udvikle sine faglige kundskaber.

”Jeg lærer mere, hvis der er en god stemning i klassen”

Ni ud af ti elever i folkeskolens udskoling er enige i, at de lærer mere, hvis der er en god stemning i klassen.For langt størstedelen af børnene i undersøgelsen er god trivsel i klassen vigtig, for at de kan lære noget. Undersøgelsen viser, at børn, der oplever skolen som lærerig, også i højere grad oplever at have flere venner, og at det er rart at gå i skole.

Børnenes oplevelse af at social trivsel og læring går hånd i hånd sender et vigtigt signal om, at skolen ikke kun må opfattes som et fagligt projekt: Faglighed og trivsel kan ikke skilles ad. Skolen er både et sted, hvor man har venner og lærer noget.

Vi lægger stor vægt på at jeres børn kan få en tryg base fra første færd i Spanien på Bifrostskolen, uanset om I er i Spanien på orlov eller I planlægger for alvor at bosætte jer. Samtidigt bevarer børnene en faglig uddannelse som gør de altid kan komme tilbage til Danmark uden at være faldet bagud blandt sine jævnaldrende.

.