Jura

Jura 2017-08-29T12:46:42+00:00

Forsikring

Det er et krav, at jeres barn/børn har en privatforsikring, da skolen ikke yder forsikring (se mere under “Forsikringer/samarbejdspartner”). Skolen vil ikke kunne drages til ansvar i tilfælde af en ulykke i skoletiden.

Uheld

Hvis en elev skulle være så uheldig at komme til skade i løbet af skoledagen, tager vi de nødvendige beslutninger lige fra plaster til ambulance. Såfremt det er nødvendigt med en tur på skadestuen (og hvis det ikke er akut eller livstruende), vil I som forældre blive kontaktet og bedt om at hente jeres barn og selv køre på skadestuen.

Jura

Bifrostskolen er et dansk akademi, og vores mål er at være på højde med skolerne i Danmark.

Bifrostskolen er først og fremmest til for ikke residente familier i Spanien. Skolen kan bruges af familier, som holder orlov i Spanien i perioder, og deres børn kan dermed følge dansk skolegang under opholdet. Man skal/kan forsat være tilmeldt sin skole i Danmark og blot oplyse skolen, at man under sin rejse får undervisning et andet sted.

Danmark har nemlig ikke skolepligt, men undervisningspligt!

Fotos

Fra tid til anden vil vi tage billeder af eleverne. Billederne vil blive brugt på skolens hjemmeside og til materialer, som kan præsentere skolen. Såfremt I måtte have indsigelser imod brug af billeder med jeres barn, bedes I venligst gøre opmærksomme på dette skriftligt, da skolen ellers ikke kan stilles til ansvar.

Ved at underskrive skolens indmeldelsesblanket accepterer I skolens fremsatte politik.