Jura

Jura 2018-07-23T13:54:59+00:00

Forsikring

Det er et krav, at jeres barn/børn har en privatforsikring, da skolen ikke yder forsikring (se mere under “Forsikringer/samarbejdspartner”). Skolen vil ikke kunne drages til ansvar i tilfælde af en ulykke i skoletiden.

Uheld

Hvis en elev skulle være så uheldig at komme til skade i løbet af skoledagen, tager vi de nødvendige beslutninger lige fra plaster til ambulance. Såfremt det er nødvendigt med en tur på skadestuen (og hvis det ikke er akut eller livstruende), vil I som forældre blive kontaktet og bedt om at hente jeres barn og selv køre på skadestuen.

Jura

Bifrostskolen er et dansk akademi, og vores mål er at være på højde med skolerne i Danmark.

Det er stadigvæk sådan, at den danske stat ikke tillader danske undervisningssteder i udlandet at gennemføre afgangseksamener i 9. klasse ved lov. Med andre ord skal eleven til Danmark for at tage afgangseksamener i 9. klasse. Dog har alle danske uddannelsesinstitutioner i udlandet inkluderet Bifrostskolen lov til at gennemføre afgangseksamen i dansk, som det eneste fag.

Bifrostskolen vil gerne tilbyde danske børn bosat her at gennemføre dansk skolegang, og derfor vælger vi at tage imod de børn, hvor forældrene er klar over disse vilkår. Kort sagt, hvis familien har planer om, på et tidspunkt, at flytte tilbage til DK er det meget relevant for børnene at gå på Bifrostskolen. Hvis familien til gengæld planlægger sin fremtid i Spanien, og børnene skal derfor videre i det spanske eller engelske system, er der mulighed for i en periode at sætte børnene på Bifrostskolen. Herfra må der så vurderes hvornår det er bedst for børnene at lave et skift til det spanske/engelske system. Så har de fået lidt dansk skolegang med i sin opvækst.

Det kan opleves uretfærdigt at vores nabolande kan sende sine børn i nationale, statsstøttede skoler hernede, men ikke danskerne. Derfor prøver Bifrostskolen at opfylde dette behov for dem som vil.  Danmark har nemlig ikke skolepligt, men undervisningspligt, som betyder at staten er ikke forpligtiget til at oprette en skole i udlandet, hvor der bor mange danskere. Bifrostskolen, som er 100% privatejet skole, er i god dialog med undervisningsministeriet i Danmark, og de bidrager til Bifrostskolen rent fagligt.

Fotos

Fra tid til anden vil vi tage billeder af eleverne. Billederne vil blive brugt på skolens hjemmeside og til materialer, som kan præsentere skolen. Såfremt I måtte have indsigelser imod brug af billeder med jeres barn, bedes I venligst gøre opmærksomme på dette skriftligt, da skolen ellers ikke kan stilles til ansvar.