På skolen er vi som udgangspunkt to lærere, Carsten og Vanesa. Vanesa er spanier og meget vellidt og dygtig. Hendes engelsk er forståeligt om end mangelfuldt, men det er altid muligt at snakke med hende, hvis man har behov for dette.

Carsten er 49 år og far til 4 børn, han har boet i Fuengirola med sin kæreste Anne Kristin siden august 2015, han er uddannet lærer fra Haslev Seminarium 1992. Carsten har ført klasser til eksamen i Dansk, Matematik, Engelsk.  De sidste 8 år har Carsten arbejdet i Gladsaxe kommune som lærer, afdelingsleder for ADHD afdelingen og som PPR konsulent. Carsten er meget vellidt af børn og forældre og er som person udadvent og lægger vægt på gode relationer, høj faglighed og energi.

Derudover vil der nogle gange være praktikanter eller andre, som har lyst til at være en del af vores skole (se mere under “Job”).

Carsten Frøslev
Carsten Frøslev Underviser
Dansk, matematik, engelsk, kulturfag, idræt og svømning

Vanesa Guiterrez Valderama