Fredagsklub

LEG OG HYGGE HVER FREDAG EFTER SKOLE

Hver fredag fra kl. 13.00 - 15.00 er der fokus på socialt samvær i skolens fredagsklub. Eleverne kan til enhver tid komme med idéer og forslag til hvad de har lyst til at lave sammen. Ofte bruger forældrene lejligheden til at hygge sammen ved ugens slutning på caféens terrasse ude i solen.

Der er mange forskellige ting at vælge imellem til fredagsklubben. Der bliver fx. spillet Fortnite, som kræver at eleverne husker at tage Playstation med, dem som kan. Dungeons & Dragons rollespillet er også populært. Vi har også maleværksted, hvor der bliver malet Warhammer figurer eller forskellige malerier samt ansigtsmaling, og der blevet også klippet og klistret en del og lavet smykker.

Mange vælger at spille fodbold og basketball eller bordtennis .... og der er selvfølgelig plads til tegning, bordspil, hygge, film og meget mere.

Fredagsklubben er inkluderet i skoletilbuddet. Kun i tilfælde af lege eller spil som kræver niche prægede indkøb er der egenbetaling. Tilmelding er ikke nødvendig, eleverne møder blot op på dagen.