FÅ NYE VENNER OG HAVE EN SJOV OG AKTIV SØNDAG I GODT SELSKAB

Søndagscamp

Vi holder “Camp” en gang imellem på en søndag fra kl. 11.00 – 16.00. Alle danske/skandinaviske børn på Solkysten i alderen 6-12 år er velkomne. Vi skruer et program sammen som får børnene til at synes dagen flyver af sted.

Vi starter dagen med samling, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende. Så går vi i gang med forskellige lege ude på banen for at ryste dagens hold sammen. Herefter skal der æltes dej til eftermiddagens snobrød, som børnene bager over bål.

Det står frit for om barnet tager egen madpakke med eller bestiller menu i skolens café på forhånd. Menuen koster 5€ og består af varmt måltid mad og vand.

Efter frokost kan man vælge om programmet står på kreativt værksted eller sport……hvis muligt kan man evt. nå lidt af begge dele. Der er også plads til fri leg, spil, dans, bordtennis og meget mere.

Vi hygger ved bålet og spiser snobrød og taler om dagens oplevelser indtil mor og/eller far kommer. De er velkomne at få en kop kaffe eller andet godt og hygge med, høre om dagen og snakke med de andre forældre.

Prisen er 20€ (35€ for to søskende) og inkluderer vand og frugt hele dagen samt snobrød med syltetøj og nutella.

Vi annoncerer i god tid, så hold øje med hvornår vi holder Søndagscamp næste gang!  Du kan melde dit barn til ved at skrive til os på info@bifrostskolen.com

BIFROSTSKOLEN

Calle Azabache s/n 
29631 Benalmadena
España

info@bifrostskolen.com
Tlf. +34 654 447 848

Abningstider:
Man-fre kl. 9.00 - 15.00

Bank information

Caixa Bank

IBAN:
ES23 2100 2678 9802 1024 9417

SWIFT:
CAIXESBBXXX 

Copyright © 2019 - Hjemmesiden er lavet af Ambitiøs