Skip to main content

Minibierne

EN DANSK/SKANDINAVISK BØRNEHAVE

Bifrostskolen fik en lillesøster den 15. oktober 2018. Her åbnede Minibierne op for børnehavens første børn i lyse og rummelige lokaler på Avenida de Cosmos 4 i Arroyo del a Miel. Kun par minutters kørsel fra Bifrostskolen og den norske skole.

Indehavere er Adam og Louise som har mange års erfaring med at arbejde med børn i forskellige aldre. Sammen med dem er der flere engagerede pædagogmedhjælpere og lærere som tager sig af de små minibier

Hos Minibierne lægges der stor vægt på at barnet kan få en tryg base, uanset om famiien bor fast i Spanien, er på orlov, eller arbejder her i kortere og længere perioder.

Missionen er at have glade, trygge børn og forældre, og derfor er der lagt stort fokus på trivsel og tryghed i det pædagogiske arbejde.

Der prioriteres højt, at børnene har mulighed for at udfolde sig gennem legen, da det er i legen og samværet, at børn udvikler sig, og skaber relationer. Minibierne er en oase, hvor børn kan være børn, og hvor der er plads til masser af kreativitet og leg.

Læs mere på børnehavens hjemmeside:

www.minibierne.com

Henvendelser ift. ansøgning af pladser til Minibierne kan rettes til minibierne@gmail.com