Minibierne

EN DANSK/SKANDINAVISK BØRNEHAVE

Bifrostskolen fik en lillesøster den 15. oktober 2018. Her åbnede Minibierne op for børnehavens første børn i lyse og rummelige lokaler på Avenida de Cosmos 4 i Arroyo del a Miel. Kun par minutters kørsel fra Bifrostskolen og den norske skole.

Indehavere er Kenneth og Vibeke Becker, begge uddannede pædagoger med mange års erfaring indenfor faget. Sammen med dem i børnehaven er der også to pædagogmedhjælpere, Hermann og Rikke.

Hos Minibierne lægges der stor vægt på at barnet kan få en tryg base, uanset om famiien bor fast i Spanien, er på orlov, eller arbejder her i kortere og længere perioder. ​

Missionen er at have glade, trygge børn og forældre, og derfor er der lagt stort fokus på trivsel og tryghed i det pædagogiske arbejde.​

Der prioriteres højt, at børnene har mulighed for at udfolde sig gennem legen, da det er i legen og samværet, at børn udvikler sig, og skaber relationer. ​ Minibierne er en oase, hvor børn kan være børn, og hvor der er plads til masser af kreativitet og leg.

Læs mere på børnehavens hjemmeside: