BIFROST TEAMET

VI BRÆNDER FOR VORES ARBEJDE!

Sofie Hedemann Lorenzen

Lærer
Sofie er midt i hendes uddannelse på Den Frie Lærerskole, og tager sin årspraktik på Bifrostskolen. Sofie har arbejdet som lærervikar på en folkeskole, hvor hun underviste på alle klassetrin og i stort set alle fag. Det seneste år har hun, ved siden af skolen, arbejdet på to efterskoler, hvor hun både har haft tilsynsvagter og undervist i forskellige fag. Sofie underviser i matematik, fysik/kemi, natur/teknologi, biologi og drama. Hun er ekstra lærer i idræt og dansk. Inden Sofie påbegyndte hendes studie, har hun rejst en del rundt i verden for at opleve og udforske forskellige destinationer.

Sofie Knage Bræraa Møller

Lærer
Sofie er uddannet lærer fra Den frie Lærerskole i Ollerup i 2022 i linjefagene dansk, engelsk, religion, drama og mediefag. I sit speciale skrev Sofie og hendes gruppe om Spil i Undervisningen, hvortil de udviklede deres eget læringsspil. Sofie har arbejdet som lærervikar i sit sabbatår, og har under sin uddannelse været i årspraktik på en friskole, samt arbejdet som aftenvagt på en STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning). Sofie kommer fra Fyn, men flyttede til Malaga i 2022. Sofie er klasselærer i B klassen og underviser i dansk, geografi, historie og drama. Hun er ekstra lærer i idræt, engelsk og spansk.

Simon Riska Toft Gravesen

Lærer
Simon er uddannet lærer fra University College Nordjylland i Aalborg i 2021 med linjefagene matematik, samfundsfag og idræt. Simon har før og under uddannelse tilegnet sig en del undervisningserfaring som lærervikar, hvor han har prøvet kræfter med den almene folkeskole, specialundervisningstilbud samt efterskoleverdenen. Senest har han været ansat på en idrætsefterskole, hvor han udover den faglige undervisning, har været med til at stå for efterskolens fodboldlinje, samt i forbindelse med et samarbejde, været assistenttræner for U17 Ligaen i AaB. Simon kommer fra Nordjylland, men flyttede i 2022 til Málaga. Simon er klasselærer for C klassen og underviser i matematik, idræt, samfundsfag, geografi og historie. Han er ekstra lærer i fysik/kemi, biologi og dansk.

Jette Hansen

Lærer
Jette er uddannet lærer med mere end 40 års undervisningserfaring. Hun har undervist i folkeskolen, en privatskole og en international skole. Gennem årene har Jette undervist i dansk, filosofi, samfundsfag, engelsk og drama. Jette kommer fra Sønderborg, men valgte i 2019 at flytte til Malaga sammen med sin mand. Jette underviser i dansk og filosofi i C klassen.

Natalie Faaborg Poulsen

Lærer
Natalie er uddannet cand.mag. i Spansk med tilvalg i Psykologi ved Aarhus Universitet i 2018. Hendes speciale omhandlede motivation i spanskundervisningen, eftersom hun gennem de seneste år har arbejdet som spansklærer på både efterskole, aftenskole og HF. Her blev det tydeligt for hende, at motivationen for at lære er en vigtig grundsten i elevers læring. Hun har siden 2009 rejst en del i spansktalende lande for at nærstudere det spanske sprog og den latinamerikanske kultur. Herunder har hun boet på Gran Canaria og i Chile, hvor hun har arbejdet med børn i alderen 4 til 11. Natalie er fra Midtjylland, men valgte i 2017 at flytte til Malaga for at undervise i spansk. Natalie underviser i spansk, billedkunst og er ekstra lærer i dansk, natur/teknologi og svømning.

Ditte Maria Walsh

Lærer
Ditte Maria Walsh er uddannet skolelærer fra University College Syd i Danmark i 2016 med linjefagene engelsk og dansk. Hun har arbejdet som vikarlærer, sanglærer og har undervist privatelever i engelsk og dansk i en årrække. Herudover har hun drevet restaurant i Fuengirola sammen med sin familie. Ditte er klasselærer for A klassen, og underviser i dansk, engelsk og musik, samt er ekstra lærer i spansk og billedkunst.. Ditte kommer fra Sønderjylland, og flyttede til Malaga i 2006, hvor hun har stiftet familie.

Anna Bjarnfoss

Administrativ leder
Anna Bjarnfoss er uddannet cand.merc. i Human Resources fra CBS i København i 1999. Hun har hovedsageligt arbejdet indenfor TV- og finansbranchen som økonomiansvarlig og senere som HR udviklingskonsulent i hhv. Reykjavik og København. De seneste år, inden hun overtog Bifrostskolen i 2017 sammen med Carsten, arbejdede hun som billedkunstner i sit kunstforetagende bjARnfoss ARt. Anna tager sig af planlægning og økonomi, administration, juridiske anliggender, kommunikation og markedsføring. Anna kommer oprindeligt fra Reykjavik, og har boet i Nordsjælland i 20 år. Hun har været bosat sammen med sin familie i Malaga siden 2015.

Carsten Frøslev

Skoleleder
Carsten Frøslev er uddannet skolelærer fra Haslev Seminarium i 1992 med linjefagene dansk, matematik og idræt. Han har undervist i 30 år, og har desuden arbejdet som afdelingsleder for ADHD afdelingen i Gladsaxe skole. Udover flere år i folkeskolen har Carsten undervist børn med særlige behov på både behandlingshjem og specialskoler. Inden han overtog Bifrostskolen i 2017 sammen med Anna, underviste han på skolen i par år efter at have arbejdet som PPR konsulent i Gladsaxe i en årrække. Carsten flyttede til Malaga med familien i 2015.

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger, men tager imod uopfordrede ansøgninger og svarer på dem alle.

Læs mere her

BIFROSTSKOLEN

Calle Azabache s/n 
29631 Benalmadena
España

info@bifrostskolen.com
Tlf. +34 654 447 848

Abningstider:
Man-fre kl. 9.00 - 15.00

Bank information

Caixa Bank

IBAN:
ES23 2100 2678 9802 1024 9417

SWIFT:
CAIXESBBXXX 

Copyright © 2022 Bifrostskolen