Carsten Frøslev

Skoleleder

Carsten Frøslev kommer fra Farum i Nordsjælland, og er uddannet skolelærer fra Haslev Seminarium i 1992 med speciale i dansk, matematik og idræt.

Han har undervist i over 25 år, og har bl.a. arbejdet som afdelingsleder for ADHD afdelingen i Gladsaxe skole. Udover at undervise i flere år i folkeskolen har Carsten undervist børn med særlige behov på både behandlingshjem og specialskoler.

Inden han flyttede til Spanien havde han arbejdet som PPR konsulent i 4 år. Carsten har de sidste tre år undervist på Bifrostskolen.

Carsten var med da de første SFOer blev startet op i sin tid, og har lang erfaring med at tilrettelægge aktiviteter til mange børn i forskellige aldre og med forskellige interesser. Han har igennem årenes løb været på utallige lejrskoler rundt omkring i Europa.

Carsten formår at kombinere tryghed, faglighed og humor i sit arbejde med børn. Børnene på Bifrostskolen beskriver det bedst; “Det er svært at være længe i dårligt humør, når man har Carsten som lærer.”

Anna Bjarnfoss

Administration

Anna Bjarnfoss kommer oprindeligt fra Island, men har boet i Danmark i 20 år. Hun er uddannet cand.merc. i Human Resources fra CBS i 1999.

Hun har hovedsageligt arbejdet indenfor TV- og finansbranchen som hhv. økonomiansvarlig og HR manager i 15 år.

Anna har malet og uddannet sig indenfor billedkunst de sidste 12 år, og driver sit eget lille kunstforetagende  -bjARnfoss ARt -. Hun har udstillet hos virksomheder, kulturhuse og gallerier vidt omkring i Danmark, og i Spanien i Fuengirola, Baén, Los Boliches og Malaga city.

Anna tager sig af planlægning og økonomi, administration, juridiske anliggender, kommunikation og markedsføring og diverse praktiske opgaver.

Ditte Maria Walsh

Lærer

Ditte Maria Walsh er ansat som fuldtidslærer med dansk og engelsk som liniefag.

Hun er født og opvokset i Sønderborg, men flyttede til Spanien i 2006.  Hun er gift med sin engelske mand, Matthew, og sammen har de to dejlige børn, Elliot og Liva.

I 2016 afsluttede Ditte sin lærereksamen fra University College Syd i Danmark, og har siden undervist privatelever i dansk og engelsk. Udover familien og arbejdet har Ditte en stor interesse for musik, og har således sunget i kor og optrådt med sang.

Daniel Andersen

Skolepædagog

Daniel Andersen er ansat som skolepædagog og har som særlig fokus at fremme elevernes trivsel, udvikling og læring i skoletiden. Han er født i i Malaga i Spanien, og opvokset i både Spanien og Danmark. Han boede i Danmark i 2007 til 2017, hvor han blev uddannet skolepædagog fra 2014 til 2017 i Campus UCC-Nordsjælland (Hillerød).

Daniel er uddannet efter den nye skolereform i 2014, hvor skolepædagoger er inddraget i skoletiden. Hans speciale er pædagogik inden for skoleregi og som SFO pædagog.

Mette Nielsen

Lærer

Mette Nielsen er ansat som Bifrostskolens nye spansklærer. Hun kommer oprindeligt fra Midtsjælland, men har en lang årrække været bosat i Sverige, inden hun i 2014 tog springet og flyttede til Malaga sammen med sin mand og tre børn.

Mette er uddannet håndarbejdslærer, og har derudover en kandidatuddannelse fra Københavns Universitet i Almen Pædagogik. Mette har undervist i flere forskellige kontekster og sammenhænge, altid med fokus på læring gennem leg. Inden ansættelse på Bifrostskolen har Mette arbejdet med websider, produktion og design af dansesko – og ja danse kan hun også.