velkommen til bifrostskolen

Bifrostskolen er den eneste danske skole i Spanien. Vi bor i Sydspanien eller i Benalmadena, en lille by lige uden for Malaga. Vi byder børn i alderen 6-15 år velkomne, både dem som er fastboende i Spanien samt dem som kommer på midlertidligt ophold. Herudover har vi tilknyttet en børnehave, som tager imod børn fra 2 år og som vi samarbejder tæt med.

Vores undervisning følger undervisningsministeriets læseplaner for de danske folkeskoler, og vi lægger ære i at kvaliteten af vores undervisning til enhver tid er på niveau med skolerne i Danmark.

Vi er en lille skole med mange fordele. Alle kender alle og vi kan differentiere vores undervisning således den passer til den enkelte elev i hvert fag. Vikarer er et fremmed ord for os. Her møder eleverne de samme engagerede lærere hver dag, fordi kontinuitet er et af vores nøgleord.

Vi lægger stor vægt på, at hver elev kan føle sig tryg eftersom det er vigtig for deres indlæring og trivsel. Udover den faglige læring gør vi meget ud af at skabe en kultur, hvor børnene lærer ad udtrykke sig, reflektere og respektere.

Vi er en uformel skole som vægter glæde højt uden at gå på kompromi med fagligheden. Vi har som mål, at alle vores elever er glade for at gå i skole. Vi ved at en tilfreds og velfungerende elev har både lettere ved at lære -og ikke mindst; LYSTEN TIL AT LÆRE.

BIFROST TEAMET

VI BRÆNDER FOR VORES ARBEJDE!

CARSTEN FRØSLEV

Skoleleder og lærer

Carsten Frøslev er uddannet skolelærer fra Haslev Seminarium i 1992 med speciale i dansk, matematik og idræt. Han har undervist i over 20 år, og har desuden arbejdet som afdelingsleder for ADHD afdelingen i Gladsaxe skole. Udover flere år i folkeskolen har Carsten undervist børn med særlige behov på både behandlingshjem og specialskoler. Inden han overtog Bifrostskolen i 2017, underviste han på skolen i par år efter at have arbejdet som PPR konsulent i Gladsaxe i fire år. Udover den daglige skoleledelse er Carsten klasselærer og underviser i dansk, matematik, idræt, svømning, biologi, historie samt fysik og kemi. Carsten flyttede til Malaga med familien i 2015.

ANNA BJARNFOSS

ADMINISTRATIV LEDER

Anna Bjarnfoss er uddannet cand.merc. i Human Resources fra Copenhagen Business School i København i 1999. Hun har hovedsageligt arbejdet indenfor TV- og finansbranchen som økonomiansvarlig og senere som HR udviklingskonsulent i hhv. Reykjavik og København. De seneste år, inden hun overtog Bifrostskolen i 2017, arbejdede hun som billedkunstner i sit kunstforetagende bjARnfoss ARt. Anna tager sig af planlægning og økonomi, administration, juridiske anliggender, kommunikation og markedsføring. Anna kommer oprindeligt fra Reykjavik, og har boet i Nordsjælland i 20 år. Hun har været bosat sammen med sin familie i Malaga siden 2015 .

DITTE MARIA WALSH

LÆRER

Ditte Maria Walsh er uddannet skolelærer fra University College Syd i Danmark i 2016. med speciale i engelsk og dansk. Hun har arbejdet som vikarlærer, sanglærer og undervist privatelever i engelsk og dansk i en årrække. Herudover har hun drevet restaurant i Fuengirola sammen med sin familie. Ditte er klasselærer og underviser i dansk, engelsk , kultur- og naturfag. Ditte kommer fra Sønderjylland, og flyttede til Malaga i 2006, hvor hun har stiftet familie.

Natalie Faaborg Poulsen

LÆRER

Natalie er uddannet cand.mag. i Spansk med tilvalg i Psykologi ved Aarhus Universitet i 2018. Hendes speciale omhandlede motivation i spanskundervisningen, eftersom hun gennem de seneste år har arbejdet som spansklærer på både efterskole, aftenskole og HF. Her blev det tydeligt for hende, at motivationen for at lære er en vigtig grundsten i elevers læring. Hun har siden 2009 rejst en del i spansktalende lande for at nærstudere det spanske sprog og den latinamerikanske kultur. Herunder har hun boet på Gran Canaria og i Chile, hvor hun har arbejdet med børn i alderen 4 til 11. Natalie er fra Midtjylland, men valgte i 2017 at flytte til Malaga for at undervise i spansk på en sprogskole. Natalie underviser i spansk, billedkunst/håndarbejde og er støttelærer i svømning.

DANIEL BAGLIETTO ANDERSEN

Skolepædagog

Daniel Andersen har som pædagog særlig fokus på at fremme elevernes trivsel, udvikling og læring i skoletiden. Han er født i i Malaga i Spanien, og opvokset i både Spanien og Danmark. Han boede i Danmark i 2007 til 2017, hvor han blev uddannet skolepædagog i 2017 i Campus UCC-Nordsjælland. Daniel har arbejdet som pædagog på Lille Værløse skole inden han flyttede tilbage til Malaga. Daniel er uddannet efter den nye skolereform i 2014, hvor skolepædagoger er inddraget i skolearbejdet. Hans speciale er pædagogik inden for skoleregi og som SFO pædagog. Udover det pædagogiske arbejde samt understøttende undervisning (UUV), er Daniel støttelærer i spansk og står for skolens fredagsklub.

Praktikanter

Hvert år modtager Bifrostskolen lærer- og pædagog praktikanter. Vi samarbejder og har partnerskabsaftaler med en bred vifte lærer- og pædagog uddannelsessteder i Danmark.

Skolens læringsprofil er bred og favner både lærer- og pædagoguddannelsens mål. Vi tilbyder faglig vejledning med udgangspunkt i praktikantens kompetence-, videns- og færdighedsmål. Vi sørger for alle formalier med uddannelsesstederne i Danmark, og vejleder praktikanten om alt det praktiske ifm. flytning hertil.

Ledige stillinger

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket. Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger og svarer på dem alle.