Sommer-camp

SOMMERCAMP MED MANGE AKTIVITETER

Hvert år holder Bifrostskolen Sommercamp for alle børn på Solkysten i alderen 6 -12 år. Sommercamp er ikke kun for skolens elever, men alle danske (skandinaviske) børn som har lyst til at være med på en dansk sommercamp.

Dagene starter kl. 9.00 og slutter kl. 15.00. Hver dag er der et program som tilgodeser børnenes udfoldelsesmuligheder såvel kreativt som sportsligt. For at nævne nogle eksempler bliver der malet, spillet bold, bagt, plantet, danset, leget, klippet og klistret, lavet smykker, dyrket yoga og meget mere.

Hver uge tager vi på halv- eller heldagsture til f.eks. stranden, Paloma Park, kasteller eller til svømmehallen.

Minimum deltagelse er en uge. Der er mulighed for at forlænge efter endt uge såfremt der er ledige pladser.

Pris for en uge, 130€ pr. barn. For søskende 115€

5% rabat ved deltagelse alle fire uger.

Søndag den 5. maj 2019 holder vi en mini-camp for anden gang, som vi har valgt at kalde Søndagscamp. Den giver en god forsmag på årets Sommercamp og starter kl. 11.00 og slutter kl. 16.00.

Pris 20€ ekskluderet frokost.

Se omtale og billeder fra Sommercamp 2017 her

Se omtale og billeder fra Sommercamp 2018 her