Indskrivning

Indskrivningsregler

Bifrostskolen er for elever i alderen 6 – 15 år eller fra børnehaveklasse til 9. klasse jf. de danske folkeskolelov.

Bifrostskolen er for elever som forstår og taler dansk på et niveau, hvor de kan følge undervisningen uden større vanskeligheder.

Elever som allerede går på skolen og deres søskende har fortrinsret til følgende skoleår. Frist for reservation af plads til følgende skoleår er 1. april hvert år.

Elever til ansatte på skolen har fortrinsret.

Indskrivning af nye elever starter medio marts hvert år. Sidste frist for tilmelding er 1. juni medmindre alle pladser er fyldt op.

Elever som søger plads for et helt skoleår prioriteres overfor elever som søger plads dele af skoleåret.

Korttidspladser er begrænset til to måneder, men skolen anbefaler ikke kortere end 3 måneders ophold for elevens egen interesse.

Plads på Bifrostskolen er først sikret ved betaling af indskrivningsgebyr (ikke refunderbart), samt depositum svarende til én undervisningsmåned.

Ved betaling af ovenstående godkendes skolens fremsendte politikker. Ønskes omkostninger ved indskrivning betalt kontant skal indskrivningsblanketten underskrives.

Opbevaring af persondata på Bifrostskolen administreres i henhold til spansk Lov 15/1999 for Beskyttelse af data med personlig karakter.

Ansøgningsproces

Indskrivning for skoleår 2019/2020 starter 15. marts 2019 og holdes åben så længe der er ledige pladser, dog senest til 1. juni 2019.  Se i øvrigt afsnit om indskrivningsregler. (link)

Du er velkommen på besøg på skolen, hvor du kan få en rundvisning og få svar på alle dine spørgsmål. Derudover er du til enhver tid velkommen at kontakte skolen via mail eller telefonisk for mere information.

Udfyld ansøgningsskemaet på skolens hjemmeside. Både Cpr.nr. og Nie.nr. kræves ved indskrivning. Har familien ikke fået Nie.nr. ved indskrivning bedes det oplyst så snart det er modtaget.  Skolen kræver kopi af pas fra begge forældre og barn/børn vedlagt ansøgningen.

Vær opmærksom på, at indsendt ansøgning ikke garanterer plads. Vi behandler din ansøgning så hurtigt vi kan. Vi skal bruge lidt tid på at planlægge kommende skoleår ud fra de antal ansøgninger skolen modtager. Dette betyder, at der kan forekomme længere ventetid på kortere tids ansøgninger (3-6 måneders pladser) eftersom længere tids ansøgninger (1-2 års pladser) bliver prioriteret. Dette for at sikre bedst muligt stabilitet for både elever og lærere.

Når du modtager besked fra skolen om tildeling af plads, modtager du også skolens politikker som du godkender ved betaling af indskrivningsgebyr og en måneds depositum.  Ønskes omkostninger ved indskrivning betalt kontant skal indskrivningsblanket underskrives på skolen. Når skolen har bekræftet betaling, er dit barn sikret plads på Bifrostskolen.

Vær opmærksom på, at indskrivningsgebyret ikke er refunderbart. Depositum dækker sidste måneds undervisning efter opsigelse. Opsigelsesvarsel er én måned.

Første undervisningsmåned betales senest 2. hverdag i den måned eleven starter.

Indskrivningsskema

Der er ingen venteliste for skoleåret 2019 -2020.