Aftenskole

AT TILHØRE TO KULTURER
ER EN BERIGELSE

Sproget er et vigtigt element når det kommer til identitets dannelse og forståelse af den kultur man er i eller kommer fra. Derfor er det vigtigt at lægge et godt fundament for ens barn fra start.

Danskundervisningen på Bifrost bygger på at skabe et læringsrum hvor det talte, skriftlige og evnerne til at kommunikere kan udvikles. Grundet dagskolen har Bifrost en fuldt udbygget og opdateret materialesamling. Denne har til hensigt at fremme elevernes fremstilling, læsning, fortolkning og kommunikation i sproget dansk.

Tilgangen til undervisningen er tredelt:

1. En tydelig struktur, som giver barnet tryghed

2. Princippet “er du glad for at komme til dansk timerne, bliver du også glad for dansk”

3. Hvert barn bliver mødt med de forudsætninger de har i det danske sprog.

Vi tilbyder dansk undervisning til dansk/spanske børn, samt danske børn som ikke modtager danskundervisning i egen skole, men ønsker at vedligeholde deres dansk kundskaber.

Vi tilbyder undervisning fra børnehaveklasse til 9. klasse (6-15 år).

Undervisningen er underlagt retningslinjer fra det danske undervisningsministerium; -Fælles Mål-. Undervisningen sigter på at forberede eleverne på at bestå folkeskoleeksamen i faget dansk i slutningen af 9. klasse. Alle elever bliver testet i læsning og grammatisk forståelse. Der gives lektier for, tilrettelagt den enkelte elev. Afgangseksamen bliver afviklet med en censor udpeget eller godkendt af Undervisningsministeriet.

BIFROSTSKOLEN

Calle Azabache s/n 
29631 Benalmadena
España

info@bifrostskolen.com
Tlf. +34 654 447 848

Abningstider:
Man-fre kl. 9.00 - 15.00

Bank information

Caixa Bank

IBAN:
ES23 2100 2678 9802 1024 9417

SWIFT:
CAIXESBBXXX 

Copyright © 2019 - Hjemmesiden er lavet af Ambitiøs