Aften-skole

AT TILHØRE TO KULTURER ER EN BERIGELSE

Sproget er et vigtigt element når det kommer til identitets dannelse og forståelse af den kultur man er i eller kommer fra. Derfor er det vigtigt at lægge et godt fundament for ens barn fra start.

Danskundervisningen på Bifrost bygger på at skabe et læringsrum hvor det talte, skriftlige og evnerne til at kommunikere kan udvikles. Grundet dagskolen har Bifrost en fuldt udbygget og opdateret materialesamling. Denne har til hensigt at fremme elevernes fremstilling, læsning, fortolkning og kommunikation i sproget dansk.

Tilgangen til undervisningen er tredelt:

1. En tydelig struktur, som giver barnet tryghed

2. Princippet "er du glad for at komme til dansk timerne, bliver du også glad for dansk"

3. Hvert barn bliver mødt med de forudsætninger de har i det danske sprog.

Vi tilbyder dansk undervisning til dansk/spanske børn, samt danske børn som ikke modtager danskundervisning i egen skole, men ønsker at vedligeholde deres dansk kundskaber.

Vi tilbyder undervisning fra børnehaveklasse til 9. klasse (6-15 år).

Undervisningen er underlagt retningslinjer fra det danske undervisningsministerium; -Fælles Mål-. Undervisningen sigter på at forberede eleverne på at bestå folkeskoleeksamen i faget dansk i slutningen af 9. klasse. Alle elever bliver testet i læsning og grammatisk forståelse. Der gives lektier for, tilrettelagt den enkelte elev. Afgangseksamen bliver afviklet med en censor udpeget eller godkendt af Undervisningsministeriet.

Timetallet er 90 minutter ugentlig, hvad der svarer til 2 lektioner. Undervisningen foregår mandage (11-15 år) og tirsdage (6-10 år) fra 18.00-19.30. Prisen er 600 euro for et skoleår (10 måneder).

Der er mulighed for at købe drikke og mad i caféen Matchpoint, hvor der tilbydes gratis Wifi.