Skole-hjem

DIALOG OG ÅBENHED

Bifrostskolen lægger stor vægt på et godt samarbejde med forældrene. Vi holder forældremøde i forbindelse med første skoledag og igen i februar. I oktober og marts afholdes de obligatoriske skole-hjem samtaler. Har forældrene behov for yderligere information/dialog omkring sit barns skolegang, står skolens kontaktlærere til rådighed – enten fysisk, via mail eller telefonisk.

Skolen har en lukket gruppe for forældrene på Facebook. Her har forældrene adgang til alle informationer om det faglige, dvs. lektier, skole-hjem samtaler, skoleplaner og-skemaer og diverse information fra lærerne.

Her bliver der også lagt billeder op fra diverse skoleaktiviteter. Det er også her man melder familien til de arrangementer skolen afholder i løbet af skoleåret. Vi holder for eksempel Bifrostløb i maj hvert år, hvor forældre og elever løber rundt i området omkring skolen, og slutter af med fællesspisning i skolens café. Sidste år deltog vi i Benalmadenas Internationale Festival med optræden på den store scene. Vi tager på fælles vandretur, ud at spise sammen, strandtur, eller en tur til de mange forlystelser Solkysten har at byde på. Disse arrangementer er for egen regning.

Forældrene opfordres desuden til at støtte børnene i at mødes udenfor skoletid.