Skole-hjem

DIALOG OG ÅBENHED

Bifrostskolen lægger stor vægt på et godt samarbejde med forældrene. Vi holder forældremøder i starten af skoleåret og igen i midten af skoleåret. I november og april afholdes de obligatoriske skole-hjem samtaler. Har forældrene behov for yderligere information/dialog omkring sit barns skolegang, står skolens kontaktlærere til rådighed – enten fysisk, via mail eller telefonisk.

Skolen har en lukket gruppe for forældrene på Facebook. Her har forældrene adgang til alle informationer om det faglige, dvs. lektier, skole-hjem samtaler, skoleplaner og-skemaer og diverse information fra lærerne.

Det er også her man melder familien til de arrangementer skolen afholder i løbet af skoleåret. Vi holder for eksempel Bifrostløb i maj hvert år, hvor forældre og elever løber rundt i området omkring skolen.  Hvert år deltager vi i Benalmadenas Internationale Festival med optræden på den store scene. Vi tager på fælles vandretur, ud at spise sammen, på stranden eller en tur til de mange forlystelser Solkysten har at byde på. Disse arrangementer er for egen regning. Forældrerådet arrangerer desuden en del familieaktiviteter i løbet af skoleåret i weekenderne.

Forældrene opfordres desuden til at støtte børnene i at mødes udenfor skoletid.

BIFROSTSKOLEN

Calle Azabache s/n 
29631 Benalmadena
España

info@bifrostskolen.com
Tlf. +34 654 447 848

Abningstider:
Man-fre kl. 9.00 - 15.00

Bank information

Caixa Bank

IBAN:
ES23 2100 2678 9802 1024 9417

SWIFT:
CAIXESBBXXX 

Copyright © 2019 - Hjemmesiden er lavet af Ambitiøs