Skip to main content

SOMMERCAMP 2019

Der bydes på adskillige lege som banke, banke bøf, gemmelege og dåseskjul, boldlege som stikbold og høvdingebold, sportsaktiviteter som fodbold, basket og bordtennis, kreative værksteder med maling, tegning, tattoos, ansigtsmaling og smykker, vandkampe og rytmisk musik og lidt mindfulness kommer også på programmet. Vi skal også danse stopdans, ballon dans, stoledans og Just dance, samt spille brætspil sammen, bage og grille snobrød og skumfiduser og diverse andre former for aktiviteter. Vi skal også på ture sammen, fx. et sted i naturen, i svømmehallen, på stranden, i Paloma Park med mere.

Vi tilbyder trygge rammer, godt humør og nærvær og ikke mindst nogle sjove og begivenhedsrige dage sammen med børnene.

Vi glæder os til for tredje år i træk at tage imod friske børn, som er klar på at lege og have det sjovt sammen med os til sommer. Vi tilbyder mange aktiviteter for alle danske børn i alderen 6-12 år som bor i Malaga området.

Sommercamp bliver denne gang holdt over to perioder eftersom mange forældre har efterlyst Sommercamp i slutningen af sommerferien også. Vi har derfor valgt at starte mandag den 24. juni til fredag den 5. juli (uge 26 og 27) og igen mandag den 26. august til fredag den 6. september (uge 35 og 36). Minimum deltagelse er en uge. Der er mulighed for at forlænge efter hver endt uge så længe der er pladser ledige. Sommercampens åbningstider er mandag til fredag fra kl. 9.00 til 15.00.