Skip to main content

udtalelser

” Vi valgte at tage et halvt år ud af kalenderen for at realisere vores drøm om at bo i Spanien. Med to piger på hhv. 6 og 10 år, der kun skulle være væk i en begrænset periode, valgte vi at søge efter en dansk skole i Spanien og faldt over Bifrostskolen, der havde fået mange positive anmeldelser. Vores børn kom på Bifrostskolen og vi flyttede til Benalmádena – et valg vi aldrig har fortrudt. Skolen følger et dansk tempo og der gik ikke meget mere end en uge før pigerne var faldet godt til samt fået nye venner. Skolen er god til at undervise på alle niveauer fra 0. – 9. klasse, og vores piger havde derfor heller ingen problemer med at komme tilbage til deres gamle klasser i Danmark, og fortsætte med at følge undervisningen. Efter vores hjemkomst til Danmark har det været tydeligt, at pigerne har fået meget mere med fra deres ophold på Bifrostskolen end bare læring. Bifrostskolen gør meget ud af det sociale aspekt. Vores pigers sociale kompetencer er derfor også i høj grad blevet styrket ved at have været en del af Bifrostskolen. ”

– Fam Larsen

”Mine to drenge startede på Bifrostskolen midt i skoleåret kun et par dage efter, at vi var kommet til Spanien. De fik en fantastisk velkomst og start på skolen, og det var i høj grad medvirkende til, at vi på rekordtid fik en meget velfungerende hverdag. Skolens lærere har haft en fantastisk evne til at møde og motivere drengene både fagligt og socialt. Den differentierede undervisning og i det hele taget skolens/Carsten tilgang til undervisning, læringsrum og socialt samvær har givet nye aha-oplevelser og erfaringer, der rækker langt ud over skolegang, som vi ellers kendte det.”

– Christina, mor til Conrad 14 år og Kosi 11 år

Bifrostskolen emmer af lærere med overskud og kærlighed til deres fag og de mange forskellige børn de underviser på den mest positive måde.
At børnene fra 0-9 klasse er fordelt på tre klasser, kræver dygtige lærere. Børnene bliver her hurtig dygtige til at samarbejde på tværs af alder, men på fagligt niveau. Det øger niveauet generelt og sammenholdet imellem store og små er helt fantastisk. 
Vi valgte Bifrostskolen til da vi har haft begge vores børn på spansk skole, her er det meget læren udenad, mange lektier og lange dage – vi ønsker at vores børnene har tid og overskud til andre aktiviteter udenfor skolen, og at de lærer at tænke selv, være kritiske og stille spørgsmål. Det synes vi i høj grad Bifrostskolen indfrier. Vi giver 10 flotte stjerner

– Dorthe og Mads, forældre til Sara 14 år og Emil 12 år

“Amanda gik på Bifrostskolen et helt skoleår. Vi har ikke haft nogen betænkeligheder ved at hun skulle undervises under fremmede himmelstrøg. Amanda er helt sikkert blevet bedre fagligt i året på Bifrost og hun har i det hele taget været glad for at være en del af skolen og hele den måde skolen fungerer på socialt og fagligt. Skønne og tilstedeværende lærere, som ser børnene fagligt såvel som personligt/ socialt.

Vi har nu været hjemme i 2 måneder, og Amanda er faldet godt til på sin “gamle” skole også selv om hun er kommet i 4 B i stedet for 4 A.

Vores klare opfattelse er at Amanda har profiteret meget af sit ophold i Fuengirola og sin tid på Bifrost, både læringsmæssigt og kulturelt.” 

– Sabina og Jimmie, forældre til Amanda 9 år  

“Vi er en familie på 4, med 2 piger på 9 år, som har sin daglige gang på skolen. Silke og Lærke kommer fra en helt almindelig folkeskole i Danmark og var rigtig glade for det. 

At komme på Bifrostskolen er bare en markant anderledes dagligdag end pigerne var vant til. På Bifrostskolen er der stor fokus på læring, trivsel og ro i hverdagen, noget vi mærker meget på vores piger. De kan huske hele deres dag igennem, hvad de har lavet og har lært – det var ikke altid nemt i Danmark 😉

Når vi som forældre, kan mærke at vores piger flytter sig, på indlæringen, mere end vi har oplevet tidligere – så må det siges at være en succes!

Carsten og Anna (og de andre lærere på skolen) formår at rumme alle børn og vi som familie, føler os altid velkomne. 

Skolen er god til at lave arrangementer for børnene, både i og uden for skoletiden – noget vi sætter enorm stor pris på. 

Går du/I med overvejelser om at rykke syd på – eller måske er I allerede hernede, men savner en god dansk skole, så tøv ikke.

Bifrostskolen er en super god skole med fokus på børn og trivsel.”

– Charlotte og Henrik, forældre til Silke og Lærke 9 år

“Vores børn har gået på Bifrostskolen i  1½ år i alt, og det er gået rigtigt godt. De kom ikke bagud i skolen i Danmark. Tværtimod så har deres tid på Bifrost styrket dem både skolemæssigt og socialt. Det er en kæmpe gave at kunne give sine børn muligheden for at lære et andet land at kende. Vi savner alle skolen og sammenholdet elever og forældre imellem. Det er et unikt forhold som man får, og det vil vi altid have med i bagagen. Eleverne får et tæt forhold til lærerne, og det er en kæmpe styrke. Vi kan varmt anbefale Bifrost, og alle vores børn på 8, 13 og 15 år har lært meget og savner skolen meget.”

– Vinni og Peter, forældre til Noah 15 år, Elias 13 år og Filippa 8 år.