Skip to main content

HER KAN FAMILIEN STORTRIVES

På Costa del Sol kan familien vælge i mellem et aktivt friluftsliv med vandre-, heste- og cykelture, dase på stranden, spile golf og tennis, stå på ski og besøge de mange forlystelser, parker og naturseværdigheder der findes rundt omkring. Endvidere er der mulighed for at tage på surfing i Tarifa, besøge det britiske Gibraltar eller tage en smuttur til Marocco med færgen over Gibraltarstrædet.

Costa del Sol er et fantastisk sted at opholde sig. Ikke nok med at klimaet er varmt og behageligt året rundt, så er naturen smuk og de lokale søde og rare. Udvalget af mad er stort og består af alt fra spansk tapas til friskfanget fisk. Prisen på dagligvarer er lav, og et restaurantbesøg vil ikke vælte budgettet.

Malaga og omegn bugner af diverse tilbud til familien

Andalucien er en selvstyrende region og landskab i det sydlige Spanien. Bifrostskolen ligger i centrum af Benalmadena (Arroyo del la Miel) som ligger 12 km vest for Malaga på Costa del Sol mellem byerne Torremolinos og Fuengirola. Andalucien er en af de største og mest varierede regioner i Spanien.

De største byer i Andalucien er udover Malaga, Cordoba, Sevilla og Granada. Alle i ca to timers køreafstand fra Benalmadena og bestemt et besøg værd. Det samme gælder det populære skisportsted i Sierra Nevada.